Közbeszerzési Hatóság

A Közbeszerzési Hatóság Elnökének közleménye

A Közbeszerzési Hatóság Elnöke közleményben hívja fel a jogalkalmazók figyelmét a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárások fokozottan szigorú ellenőrzésére a Közbeszerzési Értesítő 72. számában.

Érzékenyítő foglalkozás a Hatóságnál

A Mozgássérültek Budapesti Egyesületének képviselői tartottak érzékenyítő foglalkozást a Hatóság munkatársai számára. Egy rövid bemutatkozás után az érdeklődők kipróbálhatták azokat az eszközöket, melyek a mozgássérültek mindennapjait megkönnyítik.

Együttműködés a Zala Megyei Kormányhivatallal

A Közbeszerzési Hatóság Zalaegerszegen tartott konferenciát, a közbeszerzési törvény módosításai címmel. A konferencia keretein belül aláírásra került az együttműködési megállapodás Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke és dr. Sifter Rózsa a Zala Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja között. 

A Hatóság konferenciája Győrben

A Közbeszerzési Hatóság a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatallal szervezett közös szakmai konferenciát. A konferencia keretein belül együttműködési megállapodás aláírására is sor került a Közbeszerzési Hatóság elnöke Rigó Csaba Balázs és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja Széles Sándor között.

Érvénytelen volt a KÖZGÉP ajánlata a Győr-Gönyű kikötő közbeszerzésben

A Közbeszerzési Hatóság továbbra is fenntartja azt az álláspontját, hogy a legnagyobb körültekintéssel járt el a Győr-Gönyű kikötő közbeszerzés ügyben. A Döntőbizottság a magyar közbeszerzési törvények és jogszabályok teljes körű betartásával hozta meg döntését. Ezt a mai napon a Kúria is megerősítette.