Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Elérhető a Kbt. 2009. június 1-jétől hatályos, egybeszerkesztett verziója

A Közbeszerzések Tanácsa a kialakult gyakorlatnak megfelelően elkészítette a közbeszerzési törvény módosításokkal egybeszerkesztett verzióját, amelyben – a jobb áttekinthetőség érdekében – a változásokat félkövér betűtípussal kiemelve találják meg a közbeszerzésekkel foglalkozó szakemberek.
A rendezett munkaügyi kapcsolatok követelményét érintő törvények módosításáról és egyéb, munkaügyi szempontból szükséges intézkedésekről szóló 2009. évi XXXVIII. törvény módosította a Kbt. egyes rendelkezéseit, ennek megfelelően a Közbeszerzések Tanácsa elkészítette a közbeszerzési törvény módosításokkal egybeszerkesztett verzióját, amelyben – a jobb áttekinthetőség érdekében – a 2009 június 1-jétől hatályos változásokat félkövér betűtípussal kiemelve találják meg a közbeszerzésekkel foglalkozó szakemberek. A módosított és Tanács által szerkesztett Kbt.-verzió letölthető innen .