Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Új tanulmány jelent meg a Közbeszerzések Tanácsa honlapján

A Közbeszerzések Tanácsa lefordíttatta és közzétette az Egyesült Királyság Kormányzati Kereskedelmi Hivatalának (Office of Government Commerce) és Pénzügyminisztériumának „a Versenypárbeszéd 2008-ban” című közös ajánlását.
Amint azt a Közbeszerzési Értesítő 2009. évi 108. számában (2009. szeptember 16.) megjelent Elnöki Tájékoztatóban jeleztük, a Közbeszerzések Tanácsa lefordíttatta és honlapján (a Közösségi közbeszerzési jog/Tanulmányok menüpontban) rendelkezésre bocsátja az Egyesült Királyság Kormányzati Kereskedelmi Hivatalának (Office of Government Commerce) és Pénzügyminisztériumának „a Versenypárbeszéd 2008-ban” című közös ajánlását, amely rendkívül hasznos, gyakorlatias megközelítésű javaslatokkal támogatja a versenypárbeszéd hatékony lebonyolítását. Kérjük, a dokumentummal kapcsolatban legyenek tekintettel arra, hogy az abban foglaltak Magyarországon csak a Kbt. előírásaival összhangban alkalmazhatóak, ugyanis az Egyesült Királyság jogába a versenypárbeszéd intézménye részben a Kbt.-ben foglaltaktól eltérő részletszabályokkal került bevezetésre. Az ajánlás elérhető a Közösségi közbeszerzési jog > Tanulmányok menüpontban, vagy innen .