Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Külföldi közbeszerzési lehetőség vállalkozásoknak

A Közbeszerzések Tanácsa az ITD Hungary-val együttműködve 2009. december 3-án tréninget szervez a magyarországi vállalkozások külföldi közbeszerzési eljárásokban való sikeresebb részvételének elősegítése céljából.
A Közbeszerzések Tanácsa az ITD Hungary-val együttműködve – 2009. december 3-án tréninget szervez a magyarországi vállalkozások külföldi közbeszerzési eljárásokban való sikeresebb részvételének elősegítése céljából. Az egynapos rendezvényen a résztvevők képet kaphatnak az Enterprise Europe Network ITD Hungary Zrt. üzletfejlesztési és közbeszerzési szolgáltatásairól, illetve megismerhetik két szomszédos ország – Szlovákia és Románia – közbeszerzési lehetőségeit. E két tagállam a magyar vállalkozások számára könnyen elérhető, ezért a Tanács és az ITD Hungary fontosnak tartja, hogy a potenciális magyar ajánlattevők ismereteket szerezhessenek az ottani közbeszerzési lehetőségekről, továbbá megismerkedhessenek a szlovák és a román közbeszerzési sajátosságokkal, jogorvoslati lehetőségekkel, elősegítendő sikeres bekapcsolódásukat az említett országok közbeszerzési eljárásaiban. A rendezvény további részletei ide kattintva elérhetőek.