Közbeszerzési Hatóság

Új elnöki tájékoztató jelent meg

A Közbeszerzések Tanácsa elnöke tájékoztatót bocsátott ki a közbeszerzések tárgyát képező épülettisztítási-takarítási szolgáltatással kapcsolatos minőségi többletkövetelményekről.

Értesítés EHR szolgáltatás szüneteléséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Elektronikus Hirdetménykezelő Rendszer (EHR) 2009. augusztus 4-én (kedd) 18 órától augusztus 5-én (szerda) reggel 8 óráig nem lesz elérhető.

Új elnöki tájékoztató jelent meg

A Közbeszerzések Tanácsa elnöke tájékoztatót bocsátott ki a hivatalos közbeszerzési tanácsadók igénybevételének a Kbt.-ben szabályozott kötelező eseteiről.

Elérhető a Kbt. 2009. július 22-étől hatályos, egybeszerkesztett verziója

A közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (Kbt.) módosításáról szóló 2009. évi LXXXII. törvény 2009. július 22-ei hatállyal módosította a Kbt. egyes rendelkezéseit. A közbeszerzési törvény 2009. július 22-étől hatályos, módosításokkal egybeszerkesztett verziója elérhető a Tanács honlapján.

Elérhető a Kbt. 2009. június 1-jétől hatályos, egybeszerkesztett verziója

A Közbeszerzések Tanácsa a kialakult gyakorlatnak megfelelően elkészítette a közbeszerzési törvény módosításokkal egybeszerkesztett verzióját, amelyben – a jobb áttekinthetőség érdekében – a változásokat félkövér betűtípussal kiemelve találják meg a közbeszerzésekkel foglalkozó szakemberek.

Honlapon történő közzététel

A Közbeszerzések Tanácsa elnöke tájékoztatót bocsátott ki a Közbeszerzések Tanácsa honlapján történő közzététellel kapcsolatosan, a honlappal nem rendelkező ajánlatkérők számára a Kbt.-ben előírt egyes dokumentumok megjelentetése tárgyában. Honlapunkon e dokumentumok új menüpontban lesznek elérhetők a szükséges fejlesztések elvégzését követően.

Pályázati felhívás közgazdasági elemző, statisztikus munkakörre

A Közbeszerzések Tanácsa Titkársága pályázatot hirdet közgazdasági elemző, statisztikus munkakör betöltésére. A pályázat beadási határideje: 2009. június 22. További információ elérhető honlapunkon a Közbeszerzések Tanácsa menüpont Pályázatok almenüpontban.