Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Közbeszerzések A–Z

Magyar jogi háttér

Ide gyűjtöttünk össze minden olyan törvényt, végrehajtási rendelet és dokumentumot, amelyek a közbeszerzési joganyag értelmezését segítik.

Európai jogi háttér

Az EU jog részletesen szabályozza a tagállamok közbeszerzési eljárásait, a hazai közbeszerzési jognak összhangban kell állnia a rendelkezésekkel. A hazai közbeszerzési joganyag értelmezéséhez szükséges tehát az itt közzétett EU-s szabályok ismerete.

Hirdetmények

A nyilvánosság és átláthatóság megteremtése érdekében az ajánlatkérőknek adott szerkezetben kell közzétenniük a közbeszerzési hirdetményüket az Uniós és nemzeti hirdetménymintáknak megfelelően.

Közbeszerzési Értesítő Plusz

A Közbeszerzési Értesítő Plusz a Közbeszerzési Hatóság új, 2019. évben indított havi rendszerességgel megjelenő, ingyenesen elérhető közbeszerzési szakfolyóirata.

A Közbeszerzési Hatóság díjai

Itt tájékozódhat a Közbeszerzési Hatóság elnöke által alapított díjakról, a díjakhoz kapcsolódó pályázati kiírásokról és a korábbi díjazottakról.