Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Lezárult a jelentkezés a Közbeszerzési Expó 2024 szakmai programjára

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2024. május 14-i Közbeszerzési Expó 2024 keretében megrendezésre kerülő szakmai kerekasztal-beszélgetésekre, melyek egyben az állami közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzésének részét is képezik, a jelentkezést a terem befogadóképességére való tekintettel lezártuk.

A szakmai beszélgetésekre a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campus Oktatási Épületének O-II. előadójában kerül sor, a részvételt kizárólag sikeres regisztráció esetén tudjuk biztosítani. A maximális létszám elérését követően a beszélgetésekre további jelentkezést nem áll módunkban fogadni. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Tájékoztatjuk az állami közbeszerzési szaktanácsadókat, hogy a továbbképzési tanulmányi pontszámok nyilvántartásba vételének feltétele a rendezvény teljes egészén történő részvétel, valamint a jelenléti ív háromszori aláírása, a rendezvény kezdetéig, ebédszünet után és a rendezvény zárását követően. Az első aláírásra kizárólag 8.15 és 9.00 között van lehetőség. Kérjük, ezt érkezésekor vegyék figyelembe, az Expó területére történő belépést 8 órától biztosítjuk.

További információk és a részletes program ITT érhető el.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy az Expó standjainak látogatása nem kötött előzetes regisztrációhoz, a beszélgetések résztvevői a programban megjelölt idősávokban az érdeklődők rendelkezésére állnak, és valamennyi stand az Expó teljes időtartama alatt szabadon látogatható.