Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] A Közbeszerzések Tanácsa Elnökének video-üzenete

A Közbeszerzések Tanácsának Elnöke videó-üzenettel hívja meg a közbeszerzésekkel érintett szakmai/társadalmi szervezeteket a közbeszerzési törvény átalakításának műhelymunkájában való részvételre.
A Közbeszerzések Tanácsának Elnöke videó-üzenettel hívja meg a közbeszerzésekkel érintett szakmai/társadalmi szervezeteket a közbeszerzési törvény átalakításának műhelymunkájában való részvételre. A közbeszerzési törvény átalakításának célja a közbeszerzés hatékonyabbá és tisztábbá tétele. A 2010. május 3-án közzétett felhívásban (a Felhívás teljes szövege letölthető innen ) a Tanács saját gyakorlati tapasztalatai mellett a közbeszerzési szakemberek javaslatait, véleményét kéri a szabályozás átalakítására, melyet érdemi párbeszédre alapozott műhelymunka keretében kíván kialakítani. A szakmai/társadalmi szervezetek bejelentkezését és javaslatait a Tanács 2010. május 20-áig várja a titkarsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu email címre, illetve az 1024 Budapest, Margit krt. 85. VIII. emelet postacímen. A videó-üzenet letölthető innen (*), vagy megtekinthető a Sajtószoba / Aktualitások, hírek menüpontban ( link ). (*) A letölthető fájl mérete 65,7 MB, letöltése és megjelenítése függ a használt internet kapcsolat letöltési sebességétől, letöltési idő 1Mbit/s letöltési sebességnél min. 8 perc 47 másodperc, 10Mbit/s letöltési sebességnél min. 53 másodperc.