Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Elérhető a Kbt. 2011. január 1-jétől hatályos, egybeszerkesztett verziója

A Közbeszerzések Tanácsa eddigi gyakorlatának megfelelően elkészítette a Kbt. 2011. január 1-jén hatályba lépett változásokat is tartalmazó, egységes szerkezetű változatát.
A fővárosi és megyei kormányhivatalokról, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok kialakításával és a területi integrációval összefüggő törvénymódosításokról szóló 2010. évi CXXVI. törvény, az egyes törvényeknek a naptári napban való határidő-számítással összefüggésben történő módosításáról szóló 2010. évi CLII. törvény, valamint az egyes közlekedési tárgyú törvények módosításáról szóló 2010. évi CLXXII. törvény 2010. december 31-i és 2011. január 1-jei hatállyal módosították a Kbt. egyes rendelkezéseit, ennek megfelelően a Közbeszerzések Tanácsa elkészítette a közbeszerzési törvény módosításokkal egybeszerkesztett verzióját. A jobb áttekinthetőség érdekében a 2011. január 1-jén hatályba lépett változásokat félkövér betűtípussal jelöltük. A módosított és Tanács által szerkesztett Kbt.-verzió letölthető innen .