Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Módosított útmutató a Közbeszerzési Hatóság honlapján

A Közbeszerzések Tanácsa 2012. május 8-ai ülésén tárgyalta és elfogadta a Közbeszerzési Hatóság módosított útmutatóját a közbeszerzési eljárás során benyújtandó, kizáró okokkal kapcsolatos igazolásokról, nyilatkozatokról, nyilvántartásokról és adatokról az Európai Unióban és az Európai Gazdasági Térségben letelepedett gazdasági szereplők vonatkozásában.
A Közbeszerzési Hatóság az új Kbt. és a vonatkozó Korm. rendelet rendelkezéseire figyelemmel elkészítette a Közbeszerzési Hatóság útmutatójának módosítását a közbeszerzési eljárás során benyújtandó, kizáró okokkal kapcsolatos igazolásokról, nyilatkozatokról, nyilvántartásokról és adatokról az Európai Unióban és az Európai Gazdasági Térségben letelepedett gazdasági szereplők vonatkozásában. A módosított útmutatót a Közbeszerzések Tanácsa 2012. május 8-ai ülésén tárgyalta és elfogadta. Az útmutató elérhető honlapunkon a Jogalkalmazást elősegítő anyagok menüpont A Tanács útmutatói almenüpontjában.