Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Lezárult a jelentkezés a Közbeszerzési Hatóság 2023. május 11-i szakmai konferenciájára, amely 4 tanulmányi pont értékű

A Közbeszerzési Hatóság 2023. május 11-én 09.30 és 16.30 óra között a MOM Kulturális Központban konferenciát tart, melynek címe Integritás és fenntarthatóság – Új kihívások a közbeszerzésekben. A rendezvény helyszíne: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

A konferencián való részvétel térítésmentes. A konferencia a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzésének részeként kerül megrendezésre, a rendezvényre történő részvétel négy tanulmányi pont értékű.


A rendezvény helyszínén rendelkezésre álló férőhelyek beteltek, így a konferenciára történő jelentkezést lezártuk. Megértésüket köszönjük!


Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a továbbképzési tanulmányi pontszámok nyilvántartásba vételének feltétele a rendezvény teljes egészén történő részvétel, valamint a jelenléti ív háromszori aláírása, a rendezvény kezdetéig (9.30 óra), ebédszünet után és a rendezvény zárását követően.


A részletes szakmai program a jobb oldalon érhető el.

Az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalók, a rendezvény részletes adatkezelési tájékoztatója letölthető innen.