Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Nyílt Nap a KH megújult infoportáljáról

A Közbeszerzési Hatóság május 23-án és május 30-án Nyílt Napot rendez megújult infoportáljával kapcsolatosan az érdeklődők számára.

Rendezvényünk kiemelt célja, hogy mélyebb betekintést nyerjünk, milyen igények és javaslatok mentén nyílna lehetőség portálunk továbbfejlesztésére. Reméljük, minél pontosabb képet alkothatunk arról, hogy mely területeken milyen irányú változtatásokat fogadna örömmel a gyakorlat.

Többek között az elérhető nyilvántartásokról, a bennük való keresésekről, az elérhető adattartalmakról, illetve egyéb hasznos tudnivalókról (mint például a regisztrálás előnyei) esik majd szó.

Természtesen rendezvényünk nyitott mind az ajánlatkérők, mind az ajánlattevők, továbbá a szakma egyéb képviselői számára.

A Nyílt Nap 2013. május 23-án , csütörtökön 9 órától, illetve 2013. május 30-án , csütörtök 9 órától kerül megrendezésre a Hatóság székhelyén (1026 Budapest, Riadó utca 5. ( térkép ), 2. emeleti II-es tárgyaló), melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Kérjük, hogy az alábbi oldalon előzetesen mindenképpen jelezzék részvételi szándékukat a helyek korlátozott számára való tekintettel! A részvétel ingyenes.

Addig is tájékozódjon, gyűjtse össze a portállal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit és javaslatait, amelyeket a Nyílt Napon közvetlenül tolmácsolhat majd munkatársainknak.