Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Közbeszerzési Kiválósági Díj

A kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai teljesítmény, munkásság elismeréseként a Közbeszerzési Hatóság elnöke 2018-ban Közbeszerzési Kiválósági Díjat alapított.  A díj a közbeszerzéshez szorosan kapcsolódó témakörben készült tanulmány, évfolyamdolgozat, szakdolgozat elismeréseként adományozható. A Közbeszerzési Kiválósági Díj hagyományosan két kategóriában kerül meghirdetésre, külön kerülnek elbírálásra a felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadók által benyújtott tanulmányok, és külön a felsőoktatási tanulmányokat folytató hallgatók pályaművei. A díj adományozására javaslatot tevő bizottság összetételéről a pályázati felhívás rendelkezik.

A Közbeszerzési Hatóság az éves költségvetése terhére pénzjutalomban részesíti a díjazottakat, ezen felül a Közbeszerzési Kiválósági Díj odaítélését igazoló oklevelet állít ki.

A Közbeszerzési Hatóság a fenntarthatóságot szívügyének tekinti, ezért a pályázati kiírás középpontjában már a díj megalapításának évében a fenntarthatósági szempontok közbeszerzésekben való elterjesztése állt.

A pályázati felhívásról szóló közlemény a Hivatalos Értesítőben, valamint a Közbeszerzési Hatóság honlapján jelenik meg.

Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2018 pályázati felhívás és díjazottak

Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2019 pályázati felhívás és díjazottak

Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2020 pályázati felhívás és díjazottak

Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2021 pályázati felhívás és díjazottak

Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2022 pályázati felhívás és díjazottak

Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2023 pályázati felhívás és díjazottak