Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Közbeszerzési Nívódíj

A kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai teljesítmény elismeréseként a Közbeszerzési Hatóság elnöke 2018-ban Közbeszerzési Nívódíjat alapított.  A díj célja, hogy a közbeszerzési eljárások résztvevőit magas szakmai színvonalú, a közpénzekkel, közvagyonnal való átlátható, szabályos, célszerű, eredményes és hatékony eljárás lefolytatására, illetve abban való részvételre ösztönözze. Ennek megfelelően a Közbeszerzési Nívódíjra pályázni eredményesen lefolytatott közbeszerzési eljárással lehet. A díjazott a díj odaítélését igazoló oklevelet és emlékplakettet kap.

A Közbeszerzési Nívódíj közös adományozása céljából a Közbeszerzési Hatóság elnöke a pályázat témájával összhangban más szervezet szakmai képviselőjét együttműködésre kérheti fel.  A díj adományozására javaslatot tevő bizottság összetételéről a pályázati felhívás rendelkezik.

A Közbeszerzési Hatóság a fenntarthatóságot szívügyének tekinti, ezért a pályázati kiírás középpontjában már a díj megalapításának évében a fenntarthatósági szempontok közbeszerzésekben való elterjesztése állt.

A pályázati felhívásról szóló közlemény a Hivatalos Értesítőben, valamint a Közbeszerzési Hatóság honlapján jelenik meg.

Közbeszerzési Nívódíj – 2018 pályázati felhívás és díjazottak

Közbeszerzési Nívódíj – 2019 pályázati felhívás és díjazottak

Közbeszerzési Nívódíj – 2020 pályázati felhívás és díjazottak

Közbeszerzési Nívódíj – 2021 pályázati felhívás és díjazottak

Közbeszerzési Nívódíj – 2022 pályázati felhívás és díjazottak

Közbeszerzési Nívódíj – 2023 pályázati felhívás és díjazottak