Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core

[Archív] A Közbeszerzések Tanácsa Elnökének tájékoztatója a „A hivatalos közbeszerzési tanácsadók ajánlatkérői oldalon történő bevonásának tapasztalatairól” című kérdőívről

KÉ 2007. évi 100. szám; 2007. szeptember 3.

Felhívjuk a közbeszerzési eljárások ajánlatkérőinek figyelmét, hogy a Közbeszerzések Tanácsa (a továbbiakban: Tanács) a hivatalos közbeszerzési tanácsadók bevonásával összefüggő gyakorlati tapasztalatok felmérése érdekében „A hivatalos közbeszerzési tanácsadók ajánlatkérői oldalon történő bevonásának tapasztalatairól” címmel kérdőívet tesz közzé.

A Tanács célja, hogy a beérkezett vélemények alapján átfogó képet nyerjen a hivatalos közbeszerzési tanácsadói jogintézménnyel kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokról, mely alapján – indokolt esetben – a jogintézmény hatékonyságának fokozása érdekében javaslatok kerülhetnek megfogalmazásra.

Előzőekre tekintettel ezúton tájékoztatjuk a közbeszerzésben résztvevőket arról, hogy a kérdőív a Tanács           www.kozbeszerzes.hu honlapjának nyitóoldalán és a Közbeszerzések Tanácsa elnökének tájékoztatói körében érhető el, valamint megjelenik a Közbeszerzési Értesítőben is. Kérjük, hogy a kitöltött kérdőívet a kozbeszerzesi.tanacsadok@kozbeszerzesek-tanacsa.hu e-mail címre, illetve a 06- 1-336-7723 fax-számra vagy a 1024 Budapest, Margit krt. 85. postai címre a Közbeszerzések Tanácsa Titkársága Nemzetközi és Oktatási Osztályának címezve szíveskedjenek eljuttatni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kérdőív válaszadási határideje 2007. szeptember 30-a.

Bízunk benne, hogy a kérdőív kitöltésével segítik munkákat!